dimecres, 24 d’octubre del 2018

Textures

Hola!
Avui us porto tres fotos on el protagoniste és el blanc i negre, les terres de l'Ebre son un magnífic escenari per practicar aquesta disciplina fotogràfica.
Una de les equivocacions més grans que es fan en fotografia es la de transformar les fotos a color que no ens acaben de convencer a blanc i negre i és aquí on la cosa comença a grinyolar... ara, tot cambia quan l'objectiu és aquest, aleshores esdebé complicat i un magnífic repte pel fotògraf sintetitzar i transformar-ho en un monocrom ja que tots els colors tenen la seva equivalencia en tons grisos els quals cal visualitzar mentalment per comprovar que la cosa funcioni en el procés de revelat.

Cal tenir en compte a part de totes les qüestions tècniques d'encuadraments, lineas, punts, etc, etc.. que per exemple els liles, violetes i vermells tiren cap els grisos foscos, que els blaus i verds van cap els grisos mitjos i que els grocs ens donen la paleta més clareta de tons grisosos, en fi, tota una tècnica digne d'admiració per la gent que domina aquesta disciplina.
Aquí us deixo la meva modesta contribució a aquest art!

Espero us agradi!

Salut!





Nikon D750; 17-35 a 17mm;
ISO 100; f/20; 1/10s
Filtre ND 2 passos soft; Pola; tripode i disp.
Revelat en Lr + Ps







Nikon D750; 17-35 a 17mm;
ISO 100; f/7,1; 1/200s
Filtre ND 1 pas soft; Pola; tripode i disp.
Revelat en Lr + Ps






Nikon D750; 17-35 a 17mm;
ISO 100; f/20; 1/100s
Filtre ND 2 passos soft; Pola; tripode i disp.
Revelat en Lr + Ps

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COMENTARIS

Altres treballs

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...