divendres, 25 de novembre del 2011

Sortida llampec a Passabets

El temps no era l'ideal, amenaçava pluja i anavem amb un horari un pel apretadet... però les ganes poden més i no vèrem tornar amb les targetes buides, i no parlo de quantitat de fotos, potser en total vaig disparar 10 cops l'obturador.
Només baixar del flamant tot terreny (bona el·lecció de cotxe Heavi) ens vàrem dirigir pels voltants de la Font de Passabets (bon consell Gorka) i sense gaire més temps per la manca de llum, vàrem començar a buscar ubicacions i enquadres, una tasca més difícil del que sembla per obtenir una bona foto, un cop triat el lloc i muntat el xiringuito amb el trípode, la bossa, els filtres... etc, va començar a ploure! per sort van ser quatre gotes i ens va donar temps de completar una sessió prou divertida.
De tornada a casa si que va caure una bona tempesta...

ISO 100 - 17mm  -  f/16  -  30"
filtre DN-H2  + polaritzador
revelat amb Lr + Ps

ISO 100 -  17mm  -  f/11  -  20"
Polaritzador  + Filtre DN-H3
revelat amb Lr + Ps

ISO 100  -  17mm  -  f/8  -  13"
Polaritzador
revelat en Lr

4 comentaris:

  1. Llàstima que no em vaig poder apuntar! Em quedo amb la primera, jo provaria de retallar-la una mica per l'esquerra, just per treure el petit tronc vertical, y potser un balanç de blancs un pel més càlid. Per cert, molt bona utilització dels filtres degradats i veig que poses en pràctica tot el que varem explicar del llenguatge visual. Bona feina Fran!

    Ens veiem!

    ResponElimina
  2. Macasum! ho tenia fet i tot, just per on dius, però al final em quedava massa quadrat l'enquadre i vaig decidir incloure'l a la composició... però sí, sí, veig que queda millor retallant-lo :-p

    ResponElimina
  3. T'he fet cas i si senyor, crec que l'hem millorat.

    ResponElimina
  4. DE LA TOMA ULTIMA EN TINC AL MEU BLOG ( ET CONVIDO A VEUREL ) ... LES CUATRE ESTACIONS...

    SALUT
    JOAN

    ResponElimina

COMENTARIS

Altres treballs

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...