dissabte, 28 d’abril del 2012

Els colors de la primavera

L'altre dia tornava d'entregar una feina a un client i aquest cop era diferent, aquest cop portava la CÀMARA!!, havia fet unes fotos d'unes màquines per un catàleg (super guai, saps :-p) i passant per la carretera de Granollers a l'autopista em vaig creuar amb un espectacle visual que no es veu tots els dies, semblava una pintura, inclòs la llum del migdia li donava una força i contrast dignes d'inmortalitzar. Per tant vaig preparar el xiringuito en un plis plas i ala, aquí us en deixo el resultat...

Sony alfa700 - 17mm - f22 - ISO100 - Pola -trípode- revelat en Lr+Ps


Dissabte a la tarda, les nenes a l'esplai, dues hores de "llibertat" ...un cel espectacular de boires i una llum que es filtra pràcticament polaritzada. L'únic dubte... la localització concreta, però ja no hi ha temps pel dubte, arreplego el material i som-hi.
Vaig pensar que cap a la zona del Castell de Can Taió, on encara queden camps a prop de casa, podria haver-hi alguna oportunitat, i així va ser. De totes maneres podia haver sigut millor si no hagués bufat gents de vent, però això ja seria demanar massa, vaig triar el punt concret primer amb la càmara a la ma i un cop localitzada la zona vaig plantar el trípode i em vaig estirar a terra pq jo mateix em feia ombra... gairebé m'adormo de lo bé que estava, panxa a terra, i amb aquella brisa que tant em tocava el nas, fins que el moment oportú es va presentar (després de 40' a l'aguaït) , el vent va afluixar i Click! a veure si us agrada.

Sony alfa700 - 17mm - f20 - 1/25s - ISO100 - Hard2 - trípode -revelat en Lr+Ps
Bé de moment us deixo aquestes dues fotos, en tinc més però encara no les he revelat o sigui que paciència companys i fins aviat. Una abraçada!!! :-)

4 comentaris:

  1. Muy buenas las dos, me gusta especialmente la segunda con ese punto de vista bajo y esas nubes tan espectaculares!!!

    ResponElimina
  2. Gracias José Antonio! Si apuntas el niño a l'Esplai... os lo pasareis bomba los dos je, je ,je... :-)

    ResponElimina
  3. Senzilles i tendres... Pura poesia! Molt guapes!

    ResponElimina

COMENTARIS

Altres treballs

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...