dissabte, 10 de maig del 2014

El crepuscle


Les sensacions a l'hora de fotografiar són molt diferents segons l'hora del dia que tries , sovin , al vespre, la paleta de colors del cel, que moments abans havia estat blau i pur  per la força del vent insistent durant tot el dia ara ens regala una bonica combinació cromàtica, el cinturó de Venus que surt a la part oposada a la posta de sol, i és en aquest precís moment, quan afloren moments únics i màgics per immortalitzar una vegada més amb la càmara.
Passejant per la platja, trobo una petita pedra que es resisteix a deixar la comoditat de la sorra i lluita inútilment contra les ones que l'acabaran engolint inexorablement , els cerpentins de fils d'aigua de mar que l'acompanyen dibuixen formes boniques i estranyes que em fan prémer l'obturador una i una altra vegada fins que desapareix. Al cap d'una estona, el mar guanya terreny a la petita platja i les escales que remunten el terraplè m'ofereixen una nova perspectiva simètrica que em crida l' atenció...
El dia s'acaba i l'estona que he  passat ha estat bonica, només queda que aquest parell de fotos que m'he endut de record també us produeixin a vosaltres alguna agradable sensació ...
fins aviat,

:-)





SonyA700 amb Tamron 17-50mm a 17mmn, f16, 3s; polaritzador + ND2 en moviment
tripode i disparador; revelat en Lr+Ps






SonyA700 amb Tamron 17-50mm a 17mmn, f11, 3s; polaritzador + ND2 en moviment
tripode i disparador; revelat en Lr+Ps

4 comentaris:

  1. wonderful pictures! great with the long exposure!
    greetings from Belgium and a nice weekend, Hilde

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thanks for commenting and visiting my blog, if you like this pictures just a little bit and I'am happy, greetings from Catalonia Hilde! :-)

      Elimina
  2. El lliscar de l'aigua de la primera és molt impactant. Passejades com aquesta són regenerants, gràcies per compartir-les.

    ResponElimina
  3. A mi m'omplen mogollon! Si t'agraden i has disfrutat una estoneta ja em dono per satisfet, gràcies Eduard!
    Una abraçada!
    Fran

    ResponElimina

COMENTARIS

Altres treballs

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...