dissabte, 20 de setembre del 2014

Temps d'estiu


Com aprofitar el temps d'estiu? bonica pregunta i difícil resposta! Qui més qui menys té projectes o idees per fer que durant l'any ha estat preparant per esprémer en 6 o 7 dies, així que ja veus, moltes coses i pocs dies. En el meu cas, tenia dos o tres sortidetes programades i al final només he aprofitat una o dues sessions estant de vacances al càmping, per sort m'ho vaig passar bomba amb el meu germà visitant una platja que no havia vist encara (. .. sembla increïble amb lo trillada que està tota la Costa Brava, oi?), en fi, el cas és que el dia va acompanyar en gairebé tot, la meteo del dia abans marcava interessant així que vaig provar sort, vaig trucar en Molina i en Mauri perquè no em canviesin la previsió i... ja, ja, jaaa.... és broma... de totes maneres m'hagués agradat una mica més d'horitzor sense boires, però tot no pot ser, així que vaig jugar amb les roques i onades del primer pla sense perdre de vista la línia de fons, a veure si el sol em guinyava l'ullet. L'altre handicap a solucionar era el tema mosquits, els escombriaries de la zona (solen ser el segon col · lectiu terrestre més matiner a l'estiu, el primer som nosaltres) d'havien flipar en veure un parell de tios tan abrigats fent fotos a aquelles hores del matí, però no em fotaran més aquests insectes del dimoni, l'última sessió em van deixar unes cames que semblaven un camp de patates i vaig dir que mai més... i així va ser, només un parell de picadetes i a córrer, he, he! En fi, deixem les anècdotes a part i us deixo tranquils mirant les fotos a veure que us semblen i fins a la propera que espero que sigui aviat!
Una abraçada!

:)



Sony A700; Tamron 17-50 a 17mm; ISO 100; f/22; 1,3s;
Trípode i cable disparador; Pola + ND
Revelat en LR+Ps




Sony A700; Tamron 17-50 a 17mm; ISO 100; f/22; 1,3s;
Trípode i cable disparador; Pola + ND
Revelat en LR+Ps




Sony A700; Tamron 17-50 a 17mm; ISO 100; f/14; 0,6s;
Trípode i cable disparador; Pola + ND
Revelat en LR+Ps

15 comentaris:

  1. Respostes
    1. Gracias Jose, celebro que te guste! En este caso tuve una bonita composició para fotografiar, un cielo potente y un primer plano interesante...
      un saludo!

      Elimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Felicitats Fran, ja estàs a un altre nivell.
    Jo em quedo amb l'Última, m'agrada més el recorregut visual de l'onada.
    Marc

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Marc, no home no, a quí ni nivell ni històries, a passar-ho bé i aprofitar el moment, ja, ja, jaaa!
      ens veiem!

      Elimina
  4. Hola, hola,... segueixo sense poder acabar de llegir la lletra aquesta en negreta i negatiu! Veig lletres per tot arreu i no veig bé les fotos... Després d'uns quants segons... ara, ara... ara sí!
    Estava esperant aquesta entrada amb ànsia, i una vegada més t'han quedat de "luju"!!! Els enquadres bestials sobretot la 2a. La Costa Brava deu estar molt trillada però el què no està tant trillat són aquestes vistes. No em puc ni imaginar què faries amb un bon angular!
    La primera m'agrada molt. Em sembla que hi havia un intrús a la dreta que va molestar una mica però l'has evitat de forma magistral ;-). La 2a brutal: sorprenent, atrevida, delicada. Potser una mica menys de cel li donaria una mica més de protagonisme a aquest primer pla. La 3a és molt xula. La corba "S", el cel, ... Buff! No sé amb quina quedar-me. Potser em decanto finalment per la 1a.
    Una sortida molt ben aprofitada, sobretot quan portes l'ull visionari a punt per buscar la foto imaginada. A veure quan tornem a sortir, germanet!

    ResponElimina
  5. Òstia Heavi! quin llamp de comentari, no ser ni per on començar o sigui que ja està... el que mola és que t'agradin, i com que tu estaves amb mi fotent l'indiuuu per allà el mig doncs no cal més explicacions... ens ho vem passar de conya burrot! Ja, ja, jaaa...
    Per cert, ja pots anar concretant la localització de la sortideta que vàrem parlar que tinc unes ganes locas d'anar-hi ;-)
    una abraçada tete!

    ResponElimina
  6. Em quedo amb la compo de la tercera, tot i que la llum de les altres dues és molt bona. salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Eduard! Realment va ser un dia maco de llum, el filtratge entre les boires era magnífic.
      Gràcies i un saludo!

      Elimina
  7. Molt bones captures, la tercera és la que més m'ha "arribat" ;-)
    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Pere! potser és la que engloba més la conjunció dels elements d'aquell dia, l'onatge, les boires, la llum...
      gràcies i un saludo!

      Elimina
  8. Te felicito por esta fantástica serie.
    Un saludo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Marco! celebro que te gusten, yo me lo pasé bomba haciéndolas!
      Gracias y un saludo!

      Elimina
  9. Segur que em forro! ja, ja, jaaa! Es com si tingués 3 filles... impossible triar per mi!
    Un saludo company i gràcies per passar!
    :)

    ResponElimina

COMENTARIS

Altres treballs

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...