dimecres, 24 de desembre del 2014

UNA ESTRELLA PER TOTHOM

Hola amics/gues!
De fet, fa dies que busco el moment per publicar alguna coseta, el dia a dia qüotidià ens impedeix moltes coses i una d'elles és trobar els moments per gaudir una mica del món que ens envolta (que també hi ha coses bones… carantxus!), mires el cel ple d'estrelles buscant i rebuscan algo que no saps ben bé que és però que et fa sentir diferent, et fa trobar esperança i un avenir millor i et promets que ho repetiràs més sovint.
L'altre dia amb en Marc a Cala Frares, coincidint amb el solstici d'hivern, ho vàrem provar, potser no ens en vam endur el que buscàvem però si que vaig disfrutar buscant-ho, o sigui que em dono per satisfet, sobre tot prenent el caldet calentó que portava en el termo al final de la sessió… ja, ja, jaaa!

I mira, ves per on si que vaig trobar algo, la meva postal de Nadal d'aquest any per a tots vosaltres, desitjo que tots trobeu una d'aquestes estrelles perque us acompanyin plenes d' il.lusions i desitjos per aquest proper 2015!
Bones festes i molt bona llum per tots/es!!!

Una abraçada!
Fran
:-)




Sony A700; Tamron 17-50 a 17mm; ISO 800; f/2.8; 29s; trípode i disparador;
revelat amb Lr + Ps

6 comentaris:

  1. Preciosa ambientación Fran. Feliz 2015 y un saludo

    ResponElimina
  2. Molt xula! Són sorprenents les sensacions sota un sostre com aquest! Que el 2015 sigui un any ple de llum i de moments com els que inspires amb les teves fotos, Fran!
    Bones festes i Feliç 2015!

    ResponElimina
  3. Bona ambientació com diu el José però aqui tinc que ser una mica crític Fran, m'has tallat Orió, una de les meves preferides!!! ;-))
    Molt Bon Any!!!

    ResponElimina
  4. Ostres! ja li he demanat als Reis una Full frame amb un bon angular... si veiessis les "eines" que tinc encara com m'ha sortit el frare gran ja, ja, jaaa...!
    Gràcies Pere i Molt Bon Any!!

    ResponElimina

COMENTARIS

Altres treballs

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...