dissabte, 31 d’octubre del 2015

Delta I

Buenaaaas!
Avui us porto la primera de les 3 entrades que vull fer al blog amb la temàtica fotogràfica del Delta de l'Ebre. Sortida que vam fer amb l'associació fotogràfica del meu poble AFOVISP i que va anar molt bé, tant per companyerisme i bon ambient com per llums fotogràfiques, bé, sempre poden ser millors però no ens podem queixar. També he de dir que una petita indisposició per culpa d'un menjar en mal estat em va fotre enlaire l'arrossada de Ca la Paquita! O sigui que ja tinc excusa per tornar-hi, ja, ja, jaaa! (gràcies Marc i a tots els companys per l'ajuda…! En fi, però això ja és una altra història  :p

Com que tinc bastant material, no us vull "atosigar" amb totes les fotos a l'hora i he pensat que amb un primer tastet la cosa pot funcionar força bé…
L'entrada d'avui correspon a la primera sessió matinal de sortida de sol a l'embarcador de la Madalena, val a dir que el percentatge de núvols era molt important i que va faltar una mica de sort per acabar d'acolorir l'escena, però amb fotografia de paisatge ja se sap, cal intentar-ho múltiples vegades fins que la cosa triomfa.
Com a detalls tècnics, doncs els habituals, filtres polaritzador i ND per compensar les diferències lumíniques de l'escena i la suficient inventiva per intentar enquadres atractius i originals, feina aquesta última, la més difícil i complicada de llarg, al menys per mi.
Uns altres protagonistes importans, van ser els mosquits, realment eran un mal de cap i una nosa constant… i vaja com a aliment us puc garantir que no són gaire bons! Eeeecs! Encara recordo el que em vaig empassar, i és que no hi havia manera de treuret-els de sobre, era una cosa que no havia vist mai amb tanta quantitat… fins i tot, en tinc algun entre el filtre i l'objectiu de la càmera...el proper cop, tapat fins dalt de tot!


De moment aquí va la primera selecció, espero que us agradin…






Sony A700 (dec ser l'únc que fa servir aquesta relíquia encara)
Tamron 17-50 a 17mm; f/11; 5s
Polaritzador; 2 ND en moviment; trípode i disparador
revelat amb Lr i Ps




Sony A700
Tamron 17-50 a 17mm; f/11; 6s
Polaritzador; 2 ND en moviment; mosquits, trípode i disparador
revelat amb Lr i Ps





Sony A700
Tamron 17-50 a 17mm; f/11; 6s
Polaritzador; 2 ND en moviment; mosquits, trípode i disparador
revelat amb Lr i Ps





Sony A700
Tamron 17-50 a 17mm; f/22; 4s
Polaritzador; 2 ND en moviment; mosquits, trípode i disparador
revelat amb Lr i Ps





2 comentaris:

  1. Molt maques les 4, aquests tons freds m'agraden no tot han de ser vermells i taronges.
    Enhorabona i salut!

    ResponElimina
  2. Ja, ja, jaaa, tens raó ja… de fet va faltar poc que el sol tragués el nas però aquest cop els núvols li van guanyar la partida i es van conservar aquests tons freds!
    Gràcies i un saludo!

    ResponElimina

COMENTARIS

Altres treballs

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...