dissabte, 21 de novembre del 2015

Comiat de tardor

Hola!
Faig un parèntesi dins de la sèrie de fotos del Delta de l'Ebre que estava publicant el blog, així també variem una mica, he, he ... De fet he posat "comiat de tardor" en aquesta entrada perquè vull fer un merescut homenatge al meu objectiu Tamron que m'ha acompanyat tant de temps i qui sap si a la meva inseparable Sony que també formava part d'aquest bonic tàndem fotogràfic i es que una desgraciada relliscada en finalitzar la sessió va acabar amb la seva "vida", quina trencadissa amics meus, vaig posar la bota en un lloc massa relliscós i catacrac! castanya al canto i objectiu esmicolat, va picar contra una roca al costat del rierol!
Com que el meu equip fotogràfic no és molt extens (només tenia aquest fabulós angular i ara em queda un 300 macro) potser trigaré una mica en tornar a les aventures fotogràfiques ... bé tirarem d'arxiu a veure que tal ...

De fet estava bastant content d'aquesta sessió per que la boira havia acompanyat, fins i tot va plovisquejar una mica, no va gaire vent i encara que feia una mica de fred la temperatura no era extrema o sigui que el dia era ideal ...  fins que vaig caure com he dit abans esclar ... maleïda pedra del dimoni, cada vegada que hi penso ... en fi, a continuació us poso tres de les millors fotos que he aconseguit d'aquest lloc del Montseny no ser exactament si té nom o no però estava a prop de la Font de Pasavets.
Espero que us agradin i fins aviat!




Sony A700; Tamron 17-50 a 17mm; f/9; 6s, ISO 100
Filtre polaritzador i ND d'un pas; trípode i disparador
Revelat en Lr+Ps



Sony A700; Tamron 17-50 a 17mm; f/10; 4s, ISO 100
Filtre polaritzador i ND d'un pas; trípode i disparador
Revelat en Lr+Ps






Sony A700; Tamron 17-50 a 17mm; f/16; 3,2s, ISO 100
Filtre polaritzador i ND de 2 passos; trípode i disparador
Revelat en Lr+Ps

8 comentaris:

  1. Vayaaa!!! Que palo!!! La de veces que he ido yo por esa misma zona donde has realizado esas fotos, y con estos ambientes húmedos, la niebla, el trípode haciendo equilibrios, es fácil tener un accidente. A mi me paso una vez pero tuve más suerte y solo se golpeo el trípode, un poco más arriba de donde deben de ser estas fotos. Se partió una pieza del mismo, pero pude comprar la pieza de repuesto. Muy buenas las fotos, me gustan especialmente las dos últimas. La segunda con un ambiente exquisito y la tercera con una explosión de color perfecta. Enhorabuena por la fotos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Jose! Si, si ha sigut un pal bastant gran, més que res que m'he quedat sense fer fotos en una temporada, de fet comptava vendré el meu equip per poder conseguir una Fullframe amb condicions i ara ni una ni l'altre! Ja pensaré algo…
      Al menys vaig aconseguir unes fotos decents que celebro que t'agradin!
      Un saludo company!

      Elimina
  2. tres fotos estupendas! nitidez, colores, composiciones fantásticas!
    un abrazo

    ResponElimina
  3. Hola Hilde! si, si, creo que fué una buena sesión, excepto por lo de la cámara y el objetivo, en fin que le vamos a hacer, cosas que pasan!
    Gracias por comentar y celebro que te gusten,
    un saludo!

    ResponElimina
  4. Una meravella d'entrada!! I amb aquell pot de càmera que sort has tingut de relliscar. Per fi! Ara sí que t'hauràs de comprar una màquina com Déu mana i ja espero amb ànsia quines fotos faràs amb un llamp de càmera nova.
    Quina passada de fotos crack!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres Heavi, quin fan tan inconditional que tinc, ja, ja, jaaa!
      Una abraçada tete!
      ;)

      Elimina
  5. Tens la sort de que estem a prop dels Nadals i segur que ets un bon minyó i més veient aquesta meravella de fotos que has fet. Que segui breu l'absència! Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja, ja, jaaa, i tant que faig bondat però la cosa pica bastant i no ser si els Reis seràn tant generosos… L'il·lusió és l'últim que es perd company!
      Una abraçada i gràcies Eduard!
      :)

      Elimina

COMENTARIS

Altres treballs

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...