dissabte, 18 de juny del 2016

Un lloc tranquil… o no!



De l'última escapada a la Costa Brava m'en vaig endur una sorpresa majúscula. En Marc i jo vam decidir provar sort i descobrir algun reconet que s'ens resistia encara.
Sortint de Palamós i en direcció a la platja del Castell i tot resseguint el camí de ronda, pots trobar magnífics indrets i Cales per gaudir-hi d'allò més, doncs bé, nosaltres que anem tot decidits cap a Cala Estreta per intentar unes nocturnes que habíem planificat, ens trobem amb una acampada monumental que resseguia tota la platja en qüestió, no us exegero, potser havia unes 150 persones acampades amb una pila de tendes de campanya escampades per la zona, llàstima de no portar un pal selfie per fotografiar-no les cares que s'ens van quedar en contemplar semblant aconteixament !!
Doncs no ens va quedar un altre que aguantar el festibal i provar enquadres i posicions per a futures incursions ...
Us deixo una de les nocturnes que vaig fer per aquí i una de la sortida de sol acompanyada de tambors, que és veu que aquesta gent no dorm ... Aixó dels tambor no ho podreu comprovar; però ja us dic jo que el tema era per emmarcar … no ser on anirem a parar  :p

Per cert, també us en deixo una de light-painting que vem estar experimentant amb un artilugi fabricat per en Marc, va quedar força curiosa amb el seu reflexe i tot!

Àpali, espero que us agradin i fins la pròxima  ;)







Nikon d750 amb Nikkor 17-35 2.8






Nikon d750 amb Nikkor 17-35 2.8



Olypus OM-D

6 comentaris:

  1. Doncs vareu aprofitar força bé la sortida massiva. La roca del primer pla de la segona foto està força bé i el reflex de l'esferificador ha quedat molt xulo. Aquest lloc és propens a les concentracions de gent..., tinc companys del caiac que cada any hi fan la seva trobada anual
    Podríem fer els fotògrafs nocturns una trobada anual al mateix indret, no? :-)

    ResponElimina
  2. Ja, ja, jaaa... doncs mira ja m'hi apuntaria jo.
    La cosa era fer la V.L. però entre les boires i el follon de gent que hi havia vem optar per passar l'estona fent anar les llumetes aquestes, que ven mirat, també ens miraven d'una forma extranya... ja, ja ,jaaa!
    Gràcies per comentar company!

    ResponElimina
  3. És bestial com aprofites cada sortida! Molt xules! Entre manguis i cupaires ballant "Pangram" no entenc com vas poder enquadrar... Jo no hagués trobat ni el on/off de la màquina!
    Però des del sofà de casa, és fantàstic poder veure el Mediterràni i la costa Brava amb aquesta sensació d'harmonia i tranquil·litat.
    Un "luju"!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja va costar "improvisar" una mica però es fa el que es pot. La nostra Costa Brava està massa sobreexplotada i cada cop costa més trobar algo "dintimitat" … ja, ja, jaaaa!
      Gràcies per comentar tete!

      Elimina

COMENTARIS

Altres treballs

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...