dissabte, 3 de setembre del 2016

Una nit d'estiu

Acompanyat d'una bona colla de fotògrafs, en Marc i jo ens estrenàvem en una nova aventura fotogràfica, una mica lluny de casa, però que son 325Km comparat amb l'immensitat de l'univers? doncs res de res, per tant, carretera i manta i cap a fer fotos de nit falta gent...
La cosa prometia ja que teníem un cel perfecte i amb molt poca contaminació lumínica i això és un tema força important i que dificulta molt aquest tipus de fotografia en les nostres latituds, en la foto que ens ocupa la càrrega llumínica se l'emporta el poble situat a la falda d'aquestes muntanyes, val a dir que és un paratge força bonic i amb moltes possibilitat fotogràfiques tant diurnes com nocturnes. De fet, el càmping que te al costat, fan uns menús força complerts i llògicament cal tastar la gastronomia autòctona, que no tot és fer fotos, ja, ja, jaaa.
Doncs bé, us deixo aquesta panoràmica formada per 3 fotografies horitzontals com a primers passos en aquest apassionant camp de la fotografia noctura, espero que ni hagi més i que us agradi.
Fins aviat!







Nikon d750 amb un objectiu nikkor 17-35 a 17mm; ISO 3200; f 2.8; 16s
Trípode i disparador automàtic
Processat amb Lr + Ps

2 comentaris:

  1. T'ha quedat molt maca! Jo era un de la colla ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Eeeei Pablo! Doncs gràcies home, estic força content del resultat per ser la primera vegada ;)
      Gràcies per passar pel meu blog company, una abraçada!

      Elimina

COMENTARIS

Altres treballs

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...