dissabte, 7 d’octubre del 2017

Controlar lo incontrolable!

Hola Amics!
Avui us porto un parell de fotografies on el temps d'exposició en són els protagonistes. Les llargues exposicions sempre tenen un plus de creativitat i d'intriga a la vegada, són uns minuts misteriosos on el resultat final es fa quelcom imprevisible, la llum, el moviment de les boires, les onades, etc son aspectes que combinats tots junt crean la màgia d'un paisatge efímer i fonedís!
 En fi, una mica com els dies convulsos que vivim, estranys, d'intriga i emocionants i espero que amb un resultat magnífic per la gent d'aquesta terra tan bonica!
Espero que us agradi!

Una abraçada!
Fran








6 comentaris:

  1. Ufff, me encantan las dos, los resultado en este caso han sido excelentes!!!. Hace muchísimo tiempo que no salgo fotos en la costa y la verdad es que apetece. Me tengo que poner las pilas. Enhorabuena!!!.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hombre! Qué tal Jose Antonio! Yo hacía tiempo que no hacía marinas y mira estas dos son muy recientes! celebro que te gusten, tienen mucho trabajo de preparación observación y realización...en fin, celebro que te gusten compañero!
      Gracias por pasar y comentar!
      Fran

      Elimina
  2. Molt guapes Fran, m,encanten. De quants passos és el DN ?

    ResponElimina
  3. Hola Eduard! Estan fetes amb el bigstopper de 10 passos de Lee, un filtre molt bò, sempre m'ha donat bons resultats, també tenia el polaritzador i un degradat soft de 2 passos, aquestes llargues exposicions diürnes sempre són laborioses de fer...
    En fi, celebro que t'agradin company!
    Gràcies!
    Una abraçada!

    ResponElimina
  4. Fran molt maques les dues imatges, els dos primers plans m'agraden molt però sobretot el primer.
    Esperem que les pròximes setmanes tot surti bé, salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ei Jordi! Què tal? Gràcies, és una platja amb força còdols i permeten bastant de joc amb les onades... aquell dia el cel era força tapat fins i tot em va ploure una miqueta, un dia remogut com els dies que estem vivint en el nostre país.. avui farem un pas més ;)
      Salut!

      Elimina

COMENTARIS

Altres treballs

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...