diumenge, 30 d’octubre del 2011

SOBRE EL TALLER DE PAISATGE

A part de l'aprenentatge i del descobriment de noves tècniques i materials per obtenir millors fotografies, aconsegueixes noves experiències i noves vivències que fant més guapa la nostra afició... i això no te preu!
Realment ha sigut magnífic... m'ho he passat bé preparante'l amb en Marc i en Josep (tot i les dificultats que ens hem trovat al llarg d'aquests mesos), però crec que ha valgut la pena. Per mi la valoració global ha sigut molt positiva.
I sobre tot felicitar a en Gorka, un molt bon fotògraf i encara més una molt bona persona. Ha mostrat una cura i un interès encomiables tant en la preparació com en l'execució.
Un cop més gràcies i espero que ens retrovem per aquests móns de Déu, practicant la nostra passió... la fotografia.
Per cert, no deixeu de visitar la seva web o de seguir el seu blog... és tope interessant
www,gorkalopez.com

Heavi no t'estresis, a veure si preparem alguna sortida per posar en pràctica tot lo aprés! Busquem algun campament "Base" assequible pels quarentons i en marxa, dins el país eeeeeeeeeh, que ara anar a l'Himàlaia no em va gaire bé!
Tamron 17-50 a f16 i 15" + black card al cel i filtre DN + revelat en LR + PS


Per cert Gorka... crec que es podria catalogar la fotografia dins dels esports de risc (o podriem afegir a la llista de les frases cèl.lebres!), aquí te la vas jugar corrent pel bosc a les fosques. 
Objectiu Tamron 17-50 a f2.8 i 30" + un voluntari disparant
un flaix i jugant-se el "pelleju" corrent pel bosc a les fosques

I amb el permís de tota la colla...


Gràcies a tots!

5 comentaris:

  1. Va ser tot un plaer treballar amb vosaltres. Respecte les fotos ja et vaig comentar que la primera te molta força, la compo simplement funciona. Ens veiem!

    ResponElimina
  2. Tinc el mono de tornar-hiiiiiiiiii!
    A veure quant arriben els filtres i el polaritzador que me demanat, uooooooooh!

    ResponElimina
  3. Buen profe si señor, seguro que un taller productivo y entretenido.
    El OVNI me ha encantado !! 8^)
    Saludos

    ResponElimina
  4. Madre mía Fran no sabía que tenías este blog, lo acabo de descubrir. Ya veo que lo abriste a raíz del curso. Estuvo genial la verdad y visto en perspectiva veo que dio grandes resultados, sobretodo en ti que te has abocado increíblemente a este mundo de la fotografía de naturaleza. En mi caso también provoco en mi un acercamiento importante a este tipo de fotografía. Yo nunca había realizado por ejemplo fotografías de calas y viendo todas aquellas fotografías de Gorka este invierno ya realice un par de escapadas a algunas de las más conocidas. Me apunto este blog para seguirlo y seguro que disfrutaré sobremanera con el.

    ResponElimina
  5. Me alegro mucho de que te guste. Para mi este curso como muy bien apuntas, me orientó mucho y me ha dado las herramientas necesarias par hacer las fotos como Dios manda!
    Ahora solo queda el seguir aprendiendo que esto nunca se acaba.
    Un saludo!:-)

    ResponElimina

COMENTARIS

Altres treballs

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...