diumenge, 18 de març del 2012

TÈCNICA O INSPIRACIÓ

Sempre ha sigut un dubte que he tingut al cap, com d'altres temes m'he donat compte que no es tracta d'una cosa o de l'altre, sino que de la combinació de le dues i posteriorment de l'inspiració de cada un, en surt un resultat fantàstic, això si, s'hi ha de posar la banya!
Fins fa poc temps no pensava mai poder aconseguir fotos que es mereixessin un tros de la paret de casa i gràcies a cursos especialitzats com www.northphototours.com, i d'altres més concrets com els d'en www.gorkalopez.com i com diu el títol del post, a l'inspiració del moment... sobtenen resultats fantàstics.
No ser si aquestes fotos son les millors que he fet mai però si que n'estic força orgullós o sigui que aquí us en deixo un parell o tres més.

 Punta d'en Sureda (Lloret)


 Punta d'en Sureda


Cala S'Aguia
Punta d'en Sureda

5 comentaris:

  1. Hola Fran.
    A mi m'agraden molt la primera i la tercera.
    El blanc i negre en paisatge em costa una mica mes de veure.
    Felicitats.

    ResponElimina
  2. Certament costa bastant més ja que tens que fer un esforç extre per sintetitzar i mirar de simplificar l'imatge que estem veient en aquell moment, molts cops amb el joc que donen les textures s'obtenen resultats força interessants.
    Penso que la majoria de vegades no decidim fer un blanc i negre fins que estem analitzant les imatges captades en l'ordinador de casa.
    Àpali doncs, celebro que t'agradin al menys les de color, ja,ja...!
    una abraçada,
    Fran :-)

    ResponElimina
  3. Nanu, fan patxoca!
    veig que en vas aprenent, ull clínic i precís, impecables...
    Esperem impacients les pròximes instantànies.

    Salut
    Joan

    ResponElimina
  4. Más vale tarde que nunca 8^)
    Bona entrada Fran, potser l'última és la que més m'agrada.
    Veig que comences a pillar el truqui dels sols estrellats! La tercera foto en concret podría quedar molt bé amb un temps d'exposició més llarg per a difuminar el mar.
    Ja tens deures, juas!

    ResponElimina
  5. Doncs si noi! se m'acumula la feina company! encara m'en queden per revelar del fototour de la Costa Brava i després tinc les de Castellar i després .... en fi la llista es llarga.
    Bé, gràcies per comentar a tots i fins aviat :-)

    ResponElimina

COMENTARIS

Altres treballs

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...