divendres, 18 d’octubre del 2013

UN MIRADOR DE LUXE

A l'estiu vaig decidit fer una escapadeta al Cap de la Barra, la veritat es que estant de vacances, tampoc em preocupava molt la meteo del dia següent o sigui que només em quedava llevar-me ben d'hora, ben, ben d'hora i somi, a veure com es desperta el dia.
Aquest indret de la Costa Brava és un lloc privilegiat, no he vist gaires fotos des de aquí, i el cert, és que costa bastant trobar-hi enquadres potents, però aquest lloc, que si tinc controlat, m'agrada força i si endevines el moment de llum, la cosa pot ser interessant.
Es tracta del Cap de la Barra, una petita muntanyeta/mirador a la punta del bonic poble de l'Estartit. És una balconada al mar brutal, amb uns penya-segats que et fan dir ui, ui...
Aquí us deixo aquestes marines, doncs...
fins aviat :-)

Preludi



Cap de la Barra

La "Roca"

12 comentaris:

  1. Respostes
    1. Gracias Jose, hubiera mejorado el tema con una salida de frente tormentoso, de esos que pillas tu por tus tierras, aquí estos días son muy escasos y cuesta acertarlos pero no me quejo del espectáculo que presencié, lo cierto es que disfruté de lo lindo...
      gracias por pasar, un saludo! :-)

      Elimina
  2. Muy buenas Fran, no conocia el lugar. La ultima me gusta mucho, me gustaria verla con un cielo potente y una LE. Saludos!

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi també!! Pues mira que me la jugué un poco, por culpa de la valla de madera que hay, ya que la tuve que saltar para pillar algo de primer plano o sea que la foto me la curré... Y si, tienes toda la razón, como le comentava a Jose, el día que pille tormenta voy a flipar, ya que la vista és alucinante! :-)
      Gràcies per passar i a reveure!

      Elimina
  3. Molt bona sèrie, com ja ens tens acostumats. La panoràmica és molt xula i la punta del far, la cirereta!
    El primer pla de la tercera és marca de la casa ;-)
    El millor de tot és que t'ho vas passar bomba i això no té preu!
    Gràcies per compartir-ho, neng!

    ResponElimina
  4. I vaig sovint a la zona i conec aquest mirador. És d'agrair veure indrets nous a la Costa Brava.
    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Jordi! em queda algo lluny de casa però m'agrada anar-hi, és un lloc privilagiat, un cop hi ets mirant el mar, només et queda una cosa... disfrutar de l'espectacle!
      Gràcies per passar!

      Elimina
  5. Hola Fran...gran paisaje y luces de" luxe "...aunque se aprecia un efecto "barril" en el horizonte, que óptica usas ??

    salut
    joan

    ResponElimina
    Respostes
    1. Faig servir un tamron 17-50mm de 2,8 i tens raó a vegades em costa corregir-lo.
      gràcies per comentar!
      Un saludo

      Elimina
  6. Caram, que boniques! He estat diverses vegades en aquest lloc però mai he tingut la sort de tenir bones llums... Per cert, em quedo amb la tercera. Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No era per tirar cohets, però no em queixo que hi ha dies pitjors... cada estiu (insisteixo que no és la millor època) mi deixo caure un parell de cops i mira, a vegades surt més bé que d'altres, és qüestió d'insistència.
      Gràcies per comentar i cel.lebro que t'agradin!
      Salut!

      Elimina

COMENTARIS

Altres treballs

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...