diumenge, 5 d’abril del 2015

CEL, MAR I TERRA

A vegades tens l'oportunitat d'aprofitar el moment, de poder treure profit d'una situació on aquests tres elements, cel, mar i terra es combinen de manera idònea, així que només queda un cuart element i es que sigui un dia que puguis sortir a fotografiar (aquest últim el més difícil de tots... últimament, ja, ja, jaaaa...en fi) per tant... l'espectacle està servit!
Aquesta vegada no vam ser els únics, 6 fotògrafs més, a part del meu amic Marc i jo mateix vam tenir la mateixa pensada !! En una cala on no en caben més de 2 ... n'érem 8!
A la zona de pàrquing vam estar sospesant la cosa quant ja clarejava o sigui que l'estrés pujava exponencialment, molt sàviament els 4 ocupants de l'altre cotxe van decidir cambiar de caleta i ens van fer un bon favor perque si no el tema seria força complicat ja, ja, jaaa!
Ja ens tens amb els bàrtulos a coll i enfilant el camí de baixada a tota pastilla... m'ecatxins! Un dia que prometia i ja anàvem tard!
En fi, just arribar comencem a enquadrar i buscar situació i mira que n'arriba a ser de complicat clavar el trípode a lloc cuant el cel està demanant que el fotografiis cagant llets que la cosa serà vista i no vista, a sobre... el mar picadet, les roques que rellisquen com la mare que les va parir, el diparador que fa la primera cabussada del dia, el filtre que s'esquitxa una vegada i una altre... ostres, encara no ser com en va sortir alguna de bona  ;D

Em penso que aquestes tres us agradaran!
Fins aviat!




SonyA700 + Tamron 17-50 ; ISO 100; 18mm; f/11; 6s
Polaritzador + ND en moviment ; trípode i disparador
Revelat en Lr+Ps





SonyA700 + Tamron 17-50 ; ISO 100; 18mm; f/18; 1,3s
Pola + ND en moviment ; trípode i disparador
Revelat en Lr+Ps





SonyA700 + Tamron 17-50 ; ISO 100; 17mm; f/20; 1s
Pola + ND en moviment ; trípode i disparador
Revelat en Lr+Ps


6 comentaris:

  1. Je, je, espectaculares!!! De cuando son estas fotos por cierto. Lo digo porque esta semana Santa he estado alojado muy cerca de hay, en Cala Santa Cristina y estuve a punto de acercarme algún amanecer con los que la nómina de gente fotografiando hubiera crecido. Me dio perece y al final me acerque solo una tarde a hacer cuatro fotos sin mas. Muy buenas las tres, me encanta la sedosidad del primer término de la primera y el efecto curvo en la ola de la tercera.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Jose Antonio! son de 15 días antes y bastante cerquita de donde estuviste, concretamente entre Blanes i Lloret, cala S'Aguia, muy fotogénica pero ese día llena de gente, por suerte la cosa se arregló como decía antes.
      Celebro que te gusten y ya sabes... fuera la pereza!
      Un saludo y gracias!

      Elimina
  2. Quina PAS-SA-DA!!! Quins colors i quina harmonia!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si senyor! només hi faltava una apertura de Johann Sebastian Bach de fondo... ja, ja, jaaa!

      Elimina
  3. La primera es una passada.
    Quin moment!
    Salut!

    ResponElimina
  4. Hola Jordi! si va ser una pasada, però va durar un plis, la franja de cel clar era molt fina i la cosa va ser visto i no visto, bufff!

    ResponElimina

COMENTARIS

Altres treballs

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...