dissabte, 24 de setembre del 2016

Micro món

Hola amics!
Avui porto un parell de macros, val a dir que amb la sequera que hi ha i el vent que ha fet, costa molt de trobar algun bolet per distreure-s'hi una estoneta o sigui que al no trobar-ne cap vaig buscar alternatives que em van fer passar una entretinguda estoneta. Tampoc tiro la tovallola i el proper cap de setmana ho tornarem a provar, ja, ja, jaaa... i es que som tossuts de mena!
Per la llera del riu pots trobar infinitat de plantetes i fongs i en el cas d'aquesta primera foto vaig fixar l'objectiu en unes curioses plantetes que neixien sobre la molsa d'una roca, de tronc molt finet i amb una mena de terminacions vermelloses que vaig ressaltar amb una miqueta de llum artificial. En el cas de la segona fotografia, va ser més fruit de la casualtitat ja que es tracta del fruit d'un arbre de la zona a qui li queien les primeres llavors denotant la nova estació que acabem de començar. Anar per la vora del riu també te els seus inconvenients i si no pregunteu-li al meu disparador automàtic que va fer una bona cabussada, per sort era aigua dolça i un cop sec sembla que torna a funcionar, je, je... en fi, aquí us les deixo i espero que us agradin!
Fins aviat!

:)







Nikon D750 amb nikkor 105 Macro VR 2.8
f/3,3 ; 1/30sg ; ISO 100
trípode i disparador aut; un toc de llum artificial càlida i reflector
Revelat amb Lr+Ps







Nikon D750 amb nikkor 105 Macro VR 2.8
f/3,5 ; 1/10sg ; ISO 100
trípode i disparador automàtic
Revelat amb Lr

4 comentaris:

  1. Molt bones les fotos! Per deformació professional em quedo amb la primera; aquestes estructures vermelloses són el que s'anomena les càpsules, que és la part de la molsa que produeix les espores. Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres Miquel! Moltes gràcies per l'informació, realment aquest món minúscul és encantador! Cel.lebro que t'agradin i gràcies per comentar.
      :)

      Elimina
  2. Collons lo teu són els macros, aquesta segona m'agrada molt!
    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja, ja, jaaaa, no fotis! amb lo que m'esforço per fer un paissatge com Déu mana, ja, ja, jaaa! De fet em vaig estar uns 40 minuts regulant encuadraments, foco, compo, llum, etc… és molt entretingut això del macro!
      Gràcies per comentar company!

      Elimina

COMENTARIS

Altres treballs

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...