divendres, 28 de setembre del 2018

L'ull de Sauron

Passejar pel mig del bosc i sortir del camí pre-definit és un exercici d'abstracció altament recomanable, sobretot si vols trobar moments i situacions noves i rellevants.
Portava ja una bona estona fixan-me i fotografiant branques, troncs i arbusts a contrallum o amb llum lateral o amb llum difusa fins i tot, quant el crepúscle em va atrapar, de cua d'ull el bosc em va fer una senyal i allà debant va apareixer, tenia un hobbit mirant-me fixament i.... ja, ja, jaaaa.... t'imagines! No, però ara en serio, els últims raig de llum del dia van atravessar amb una força extraordinaria tota aquella espessor i us asseguro que la cosa et teletransporta a màgiques vivències i a sòmnis efímers de no saps ven bé què.... en fí, el temps justet de muntar la paradeta i perseguir l'enquadrament oportú, només un parell d'oportunitats per inmortalitzar el moment i vosaltres mateixos, deixeu volar la imaginació... quelcom molt escàs avui en dia!
Una abraçada,





Nikon D750 amb Macro 105 a f/2.8
ISO 80 i 1/40seg
Tripode i disparador
Parasol per evitar flares

2 comentaris:

  1. Excelente, je, je, me encanta. Este si que es mi terreno, me tiro horas enteras fotografiando detalles como este en el bosque. Desde luego esta te ha quedado genial, los tonos fríos azulados del ramaje combina a la perfección con tu ojo!!!

    ResponElimina
  2. Aquests moments fotogràfics són genials, és per això que m,agrada tant!

    ResponElimina

COMENTARIS

Altres treballs

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...