divendres, 10 de juliol del 2015

Intentant alinear-se

Hola Amics!
Fa temps que no sortia a donar la benvinguda al nostre estimat Sol, últimament ens "castiga" amb unes temperatures a les que estem poc acostumats tot i la calor que patim cada estiu, però sempre val la pena aprofitar els moments únics que ens brinda i en aquesta ocasió coincidia per sota de l'Arc de pedra natural que hi ha a les platges de Sant Martí d'Empuries a la Costa Brava.
És el primer cop que visitava aquesta ubicació i em va agradar força tot i que me l'imaginava més gran, ja, ja, jaaa… no ser a lo que em recorda aquesta expressió…
En fi, em va tocar tirar d'ND perquè fotia una castanya que Déu ni dó… espero que us agradin!
àpali salut!



Sony A700 tamron 17-50 a 18mm ; ISO 100; f/18; 0,8s
Polaritzador + ND en moviment
Revelat en Lr+Ps




Sony A700 tamron 17-50 a 17mm ; ISO 100; f/22; 2s
Polaritzador + ND en moviment
Revelat en Lr+Ps

9 comentaris:

  1. Excelentes las dos pero la primera me encanta, muy guapa si señor. Un saludo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es la época del año en que el sol amanece por aquí, o sea que hay que aprovechar el momento, alguna nubecita para colorear el cielo no hubiera estado mal o el charco este un poco más movidito… vamos, como en tu tierra… ja, ja, jaaa!
      Un saludo compañero!

      Elimina
  2. Magníficas fotos!!! Y además de un sitio en el que no recuerdo haber visto ninguna foto antes, alguna habrá, pero yo no la he visto. Ya verás como ahora empezaré pronto a ver fotos de este mismo sitio. Enhorabuena!!.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Jose! como queda un poco lejos no hay tantas pero ya sabes que me gusta buscar encuadres un poco más rebuscados… ya sabes, para darle un toque al tema… en fin, celebro que te gusten!
      Un saludo,

      Elimina
  3. magical place, wonderful light and colours. And what a wonderful natural frame! excelent photos!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. nice and pleasant nooks that nature gives us, we must try to save for the future. I'm glad you like them.
      thanks Hilde!

      Elimina
  4. És un lloc que el tinc força a prop i són comptades les ocasions que hi vaig, tinc una entrada programada al blog amb una imatge força semblant, l,hauré de retardar en publicar ;-). La composició vertical és la que més m,agrada, tè molta força el retall de l,arc i ajuda a centrar la mirada sobre el sol. Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres Eduard! Quina sort viure a prop d'aquests paratges, a mi m'ha tocat matinar molt per arribar-hi, ja saps a l'estiu el sol surt molt d'hora molt d'hora i que el sol surti per aquí sota no passa cada dia. He probat la compo vertical per que a mi també m'agradava força com quedava. Home i per retardar l'entrada que tenies a punt no pateixis home que no passa res, millor encara així la comentem!
      àpali doncs, fins aviat!

      Elimina
  5. Has tret petroli d'aquest indret i no és gens fàcil.

    ResponElimina

COMENTARIS

Altres treballs

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...