diumenge, 18 d’octubre del 2015

Solitari

Hola!
Una tarda aborrida a prop de casa.
La curiositat és trobar aquest exemplar "una mica solitari" en mig d'un municipi amb 13 polígons i més de 1000 empreses… sí, sí, Santa Perpètua és així, i encara es barallen fer fer-ne un de més, no ser on anirem a parar.
Aquesta foto l'he feta amb Blanc i negre, potser és una mica trista i solitària però és la sensació que m'ha donat aquest petit àrbre, situat en aquest petit turonet i envoltat de tota aquesta indústria que us comento.
Com que la tarda era ventosa he aprofitat per treure-li la pols al Big Stopper i aprofitar el moviment dels núvols per donar-hi aquesta mica de dinamisme, a part de quedar plè de gafets del camp on em vaig posar per fer la foto per la resta m'ho vaig passar força bé!
àpali una abraçada i fins aviat,
Fran




Sony A700; Tamron 17-50mm a 17mm; f/11; 300s; ISO 100
BigStopper, tripode; disparador
Processat en Lr+Ps




5 comentaris:

  1. Me gusta mucho, ese movimiento de las nubes te ha quedado genial, y el de las ramas superiores del árbol que es muyefectista. En este caso el B&W le queda genial.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Jose! gracias por pasarte por el blog y celebro que te guste, de hecho cuando realizaba la foto ya la estaba "previsualizando" en blanco y negro, como explicaba antes, era lo que me transmitía este "solitario" árbol.
      Un abrazo!

      Elimina
  2. Molt bé aquesta llarga exposició, tot i que a mi els B/N m'agraden mes agressius i contrastats.
    Salut!

    ResponElimina
  3. Hola Jordi! Potser sí que algo més d'agresivitat li hagués quedat millor, ho provaré en futures edicions a veure que tal...gràcies per comentar company!
    Salut!

    ResponElimina
  4. Hola Francesc, jugar amb el moviment dels núvols és un recurs molt atractiu i et permet fer miracles, tu ho has demostrat amb aquesta imatge, l'indret on s'ha fet la foto ho demostra. Salut!

    ResponElimina

COMENTARIS

Altres treballs

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...